phone

937 33 61 71

Dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 i dimecres de 16:00 a 18:00

location_on

Oficines

Carrer del Pantà, 30, 08221 Terrassa

Cita prèvia


Dins el Programa de Mobilització d'Habitatges Buits, creat per l'Ajuntament de Terrassa, Habitatge Terrassa impulsa l'accés a habitatges existents a través de maneres diferents al lloguer o a la compra. Aquest altres models són:


Cessió d'ús

La gestió i ús de l'habitatge es cedit a Habitatge Terrassa durant un període de 10 anys. A canvi de la cessió, Habitatge Terrassa es compromet a la reforma i/o reparació de l'habitatge i posar-lo en un lloguer social. A la finalització del període pactat es retorna el pis en un correcte estat de manteniment.


Cohabitatge

Mitjançant una cooperativa d'habitatges es pot accedir a un habitatge existent o d'obra nova. La cooperativa, que és la propietària de l'edifici i dels habitatges, cedeix l'ús dels habitatges durant un període de temps indeterminat. Normalment l'edifici té espais comunitaris amb l'objectiu de reforçar la convivència entre els diferents membres de la cooperativa i que es produeixin interrelacions entre ells.


Masoveria urbana

La "masoveria urbana" o "rehabilitació per renda" és quan la propietat d'un habitatge cedeix l'ús per un temps determinat a canvi que l'usuari assumeixi les obres necessàries per aconseguir l'habitabilitat de l'immoble. En aquest sentit Habitatge Terrassa ha creat una borsa de masovers per a totes aquelles persones empadronades a Terrassa, amb uns ingressos mínims i coneixements constructius suficients per dur a terme les obres necessàries.


Per a més informació heu de demanar cita prèvia trucant a Habitatge Terrassa, al 010, presencialment a les oficines d’Habitatge Terrassa o a citaprevia.terrassa.cat

×

KO - HabitatgeTerrassa

×

OK - HabitatgeTerrassa