phone

937 33 61 71

Dilluns a divendres de 9:00 a 15:00

location_on

Oficines

Carrer del Pantà, 30, 08221 Terrassa

Cita prèvia

Foment de la inserció sociolaboral - Habitatges per a la resiliència


Des de la Societat Municipal d'Habitatge Terrassa ens marquem un doble objectiu, per una banda donar accés a l'habitatge i per una altra, impulsar accions per la millora de la situació sociolaboral dels nostres llogaters


El programa habitatges per la resiliència s'inicia el 2018 amb un conveni de col·laboració de la Societat Municipal d’Habitatge de Terrassa juntament amb l’Ajuntament de Terrassa i la Fundació Acció contra la Fam. El projecte executat durant el 2018 tenia com a objectiu donar resposta a les necessitats d’acompanyament en matèria d’inclusió sociolaboral a 60 persones beneficiaries de la Renta de Garantia Ciutadana vinculades als habitatges del parc públic de Terrassa o bé en situació de risc d'exclusió residencial.


Veient els bon resultats i les valoracions positives per part de la ciutadania que va formar part d'aquesta primera edició, s'ha donat continuïtat al projecte durant 2019 fent algunes modificacions. Aquest any el projecte d'inserció sociolaboral està destinat a 50 persones en situació d'atur i que tinguin un contracte de lloguer en un habitatge de propietat municipal o de borsa de mediació pel lloguer.

×

KO - HabitatgeTerrassa

×

OK - HabitatgeTerrassa